Chciałam właśnie napisać, że "plotka na mieście głosi" że wycofują (jeżeli już nie wycofali) czekoladę ze standardów. Aczkolwiek, ponieważ nie słyszałam tego osobiście od przedstawiciela ANKY rączki za tą informację sobie uciąć nie dam 😉
noo niby można zamówić, ale w żadnym internetowym sklepie ich nie widziałam.. w szmatoholikach też nie ma zdjęcia padu z owijkami... a jakieś zastępcze kolorki? eskadrony, euro-stary czy coś..?
ja tez tym bardziej ze te owijki sa w amigo chyba dluzej niz kolekcja flax... tym bardziej ze juz kiedys ktos to ponoc sprawdzał i to nie był flax 👀
to chyba niemożliwe, bo najpierw w amigoo bejrzałam owijki i ich katalogowy numer, a potem upewniłam się w necie. Dodatkowo kształt opakowania wskazuje właśnie na kolekcje z lat 2008-2009, bo wcesniej pokrowce były niższe i grubsze, a te najnowsze nie mają naklejki, a druk na folii. Te które wisiały w Krakowie na 100% były w kolorze flax 🙂
masz racje. pierwszy najfajniejszy 🙂 zastanawiam się tylko czy ta ciemnobrązowa lamówka nie będzie się zlewać z koniem. chyba że jest w rzeczywistości jaśniejsza lub koń jak smoła to ok 😉