Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

A tu powiem wam że nougat wygląda ładnie 😉

NOUGAT

Mam takowy- długo na niego chorowałam i boski jest.
Już tu kiedyś wstawiałam jego fotę na koniu.
A niedawno dobrałam do niego niekolekcyjne owijki😉
wątek zamknięty
dziewczyny a to jest flax??
http://allegro.pl/eskadron-bandaze-owijki-polarowe-full-i1307554447.html

byłam dziś w amigo, i jednak są to owijki kolekcyjne w kolorze flax (26), mimo, że nawet na żywo wyglądają na lekko pomarańczowe
wątek zamknięty
disco
z 3 zdjec które wrzuciłas tylko 1 moj lavender jest VSS Agi lavender i moj deepblue sa VSD
ale na Agi Edimm wszystkie VSD wygladaja na male 😉

kotbury ciekawe u kogo upolowałaś takie cacko 😁
wątek zamknięty
[quote author=xxagaxx link=topic=14623.msg760619#msg760619 date=1289040315]
dziewczyny a to jest flax??
http://allegro.pl/eskadron-bandaze-owijki-polarowe-full-i1307554447.html

byłam dziś w amigo, i jednak są to owijki kolekcyjne w kolorze flax (26), mimo, że nawet na żywo wyglądają na lekko pomarańczowe
[/quote]

ale beka 😉 W życiu bym nie powiedziała.
wątek zamknięty
ja tez tym bardziej ze te owijki sa w amigo chyba dluzej niz kolekcja flax... tym bardziej ze juz kiedys ktos to ponoc sprawdzał i to nie był flax 👀
wątek zamknięty
orientuje się ktoś jakie owijki pasowałyby do Anky Chocolate, bo wydaje mi się, że czekoladowych anek nie znajdę...  👀
wątek zamknięty
By trzeba było chyba z czaprakiem się udac do sklepu zeby mieć pewność 😉
wątek zamknięty
przeciez czekolada jest standardem w Anky wiec bez problemu mozna je kupic lub zamowic
wątek zamknięty
Podobno czekolada niedługo nie będzie nie już standardem.
wątek zamknięty
Chciałam właśnie napisać, że "plotka na mieście głosi" że wycofują (jeżeli już nie wycofali) czekoladę ze standardów. Aczkolwiek, ponieważ nie słyszałam tego osobiście od przedstawiciela ANKY rączki za tą informację sobie uciąć nie dam 😉
wątek zamknięty
WHAT??!! O nieee 😵 To chyba będę musiała kupić czekoladę wcześniej niż podejrzewałam... Ciekawe, czemu ją wycofują 🙄
wątek zamknięty
noo niby można zamówić, ale w żadnym internetowym sklepie ich nie widziałam.. w szmatoholikach też nie ma zdjęcia padu z owijkami... a jakieś zastępcze kolorki? eskadrony, euro-stary czy coś..?
wątek zamknięty
ententa, totalny przypadek bo jak najbardziej były wszędzie dostępne. Ja np dużo bardziej lubię eskadrony i stąd taki wybór.
wątek zamknięty
z Eskadrona pasuja idealnie brown (z kolekcji aqua-brown-white), ale czy je gdzies zdobędziesz...
wątek zamknięty
dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
mam wrażenie, że łatwiej dostać anky niż eskadrony 😉
wątek zamknięty
Ja mam do impulsa nougata właśnie te owijki co są tu na zdjęciu 😉 w realu identiko jak czaprak  😉
[[a]]http://cgi.ebay.de/ESKADRON-Schabracke-Bandagen-Fliegenohren-NOUGAT-BLAU-/160506533426?pt=Sattelzubeh%C3%B6r&hash=item255eef5632[[a]]
wątek zamknięty
Łiii dotarł do mnie cotton petrol 🙂 śliczny, ciemny, ciekawe jaki będzie w świetle dziennym 🙂
wątek zamknięty
mnie ciocia Ewabe wciagnela w szmatoholizm  😵
dlatego Burza, nie krepuj sie, wstawiaj zdjecia na modelu, chetnie poogladamy  😎
wątek zamknięty
No to pewnie w weekend 🙂 owijek nie mam jeszcze wiec będą mocno robocze 😉
wątek zamknięty
ja tez tym bardziej ze te owijki sa w amigo chyba dluzej niz kolekcja flax... tym bardziej ze juz kiedys ktos to ponoc sprawdzał i to nie był flax 👀

to chyba niemożliwe, bo najpierw w amigoo bejrzałam owijki i ich katalogowy numer, a potem upewniłam się w necie. Dodatkowo kształt opakowania wskazuje właśnie na kolekcje z lat 2008-2009, bo wcesniej pokrowce były niższe i grubsze, a te najnowsze nie mają naklejki, a druk na folii. Te które wisiały w Krakowie na 100% były w kolorze flax 🙂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Myślicie, że taki do karego pasuje, czy jest zbyt pstrokaty? 🙂
wątek zamknięty
rtk, będzie ślicznie 🙂
wątek zamknięty
czaprak bardzo ładny, ale czy akurat do karego... nie ma innych kolorów z tego modelu?
wątek zamknięty
rtk, pasuje !
wątek zamknięty
niestety nie ma 🙁 ale bardzo mi się podoba taka kratka..
jest jeszcze cos w tym stylu, ale nie jest juz takie fajne:

ewentualnie to:
wątek zamknięty
masz racje. pierwszy najfajniejszy 🙂 zastanawiam się tylko czy ta ciemnobrązowa lamówka nie będzie się zlewać z koniem. chyba że jest w rzeczywistości jaśniejsza lub koń jak smoła to ok 😉
wątek zamknięty
A gdzie można kupić czapraki tej firmy? 😍
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.